Tomáš přes dvacet let spolupracoval s velkými italskými šéfkuchaři, je tedy nasnadě, že inklinuje k oblíbené italské kuchyni. V posledních letech ale hodně cestoval a studoval, což se zcela jistě projeví i v naší nabídce. Pokud Vás osobnost Tomáše Černého zaujala, přečtěte si o něm víc v článku "Náš šéfkuchař"!
Ale dost řečí – nejlepší bude, když k nám přijdete, vyzkoušíte, ochutnáte. A největší odměnou pro nás bude, když se k nám do Dejvické 34 budete rádi vracet.
V listopadu 2021 jsme byli zařazeni do Michelinského průvodce restauracemi a obdrželi jsme ocenění BIB GOURMAND (výjimečné jídlo za rozumnou cenu). V lednu 2025 jsme byli v rámci prvního vydání dalšího respektovaného francouzského průvodce GAULT&MILLIAU oceněni třemi kuchařskými čepicemi.