Dejvická 34 by Tomáš Černý
Restaurace Dejvická 34 vznikla z jednoduché myšlenky: vařit dobře a vytvářet místo, kam se lidé rádi vracejí. V jejím čele stojí Tomáš Černý – energický šéfkuchař, spolumajitel a člověk, který restauraci dává směr, tempo i charakter. Nacházíme se mimo hlavní turistické centrum, přesto velmi blízko — a krátká cesta k nám se vyplatí.
Tomáš strávil více než dvacet let v kuchyních po boku výrazných italských michelinských šéfkuchařů. Právě odtud vychází náš vřelý vztah k italské a středomořské kuchyni. V posledních letech Tomáš intenzivně cestuje a dále se vzdělává, což se přirozeně promítá do naší nabídky a jejího současného pojetí.
Tomáš je s hosty rád v osobním kontaktu. Spolu s ním tvoří Dejvickou 34 stabilní tým profesionálů, často dlouholetých kolegů a přátel. Díky tomu u nás panuje přirozená, neformální atmosféra bez zbytečné strojenosti.